Het team

Onze kennis en kunde

Maak kennis met de knappe koppen van Energy Essentials. We bestaan uit een hecht en divers team met jarenlange ervaring op de energiemarkt. Wij bieden de best mogelijke ondersteuning in zowel de strategische oriëntatie, de ontwerp- en implementatiefase en het operationele beheer.

Onze roots

In essentie

Energy Essentials is in 2013 opgericht door drie energie specialisten met competenties op vlak van wiskunde/statistiek, bedrijfskunde en informatiekunde. Door zelf jarenlang de operationele processen van een wholesale energieleverancier en programmaverantwoordelijke te hebben uitgevoerd, hebben zij ervaren waar echte waarde kan worden toegevoegd door zaken slim te organiseren en automatiseren.

Op basis van de fundamenten data, proces en statistiek is Energy Essentials in korte tijd uitgegroeid naar een solide onderneming en betrouwbare partner. Ons team van specialisten heeft het mogelijk gemaakt om naast consultancy en maatwerk trajecten ook zelf een platform te ontwikkelen dat zowel in een SaaS als een On-Premise variant geïmplementeerd kan worden.

the EE-Team van

If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them, maybe you can hire... the EE-TEAM

Kunt u versterking gebruiken bij uw case? We maken graag kennis met u.


Contact
Werken bij Energy Essentials

Vacatures [6]

Energy Essentials is een snel groeiend bedrijf en altijd op zoek naar de beste mensen met passie en talent voor software ontwikkeling en het bedenken van slimme bedrijfsprocessen in de energiemarkt. Wij werken voor energieleveranciers, programmaverantwoordelijken, handelspartijen, brokers, meetbedrijven en partijen die transacties doen op energie spot- en termijnmarkten.

Het team bestaat uit diverse disciplines en wij kennen geen strakke functieprofielen. De uit te voeren werkzaamheden zijn dan ook primair georganiseerd rondom de rollen die we innemen in de diverse in- en externe projecten. We trachten steeds het beste in mensen naar boven te halen zodat we continu blijven leren en er kruisbestuiving plaatsvindt tussen eerder opgedane ervaringen en nieuwe inzichten.

Heb jij ook de drive om slimme oplossingen te bouwen en wil je de energietransitie helpen realiseren? Kom dan ons team versterken. Je kunt ons altijd mailen of aanspreken voor een open sollicitatie.

Onze vacatures:

  • Business Consultant [2X]
  • Data Engineer
  • Data Scientist
  • Lead Software Developer
  • Senior Software Developer